Cultuurcluster in ‘Van onze centen’


De Orkaan 29-4-2018

Kees Tol van ‘Van onze centen’ komt morgen Zaanstad onveilig maken.

De programmamakers van SBS6 kregen lucht van de soap rond de clustering van onze cultuur, en ze besloten in actie te komen: ‘want elk jaar verdwijnen er miljoenen euro’s in de bodemloze put van financiële blunders!’

Kees zal met zijn crew onder meer praten met hoofdrolspelers als Juliette Rot van DZ, wethouder Sanna Munnikendam (die het woord ‘cultuurcluster’ steevast omvormt tot ‘cultuurhuis’), en met Jan de Bruin (Kultuurklutser van het eerste uur).

Kees neemt een kijkje bij de beoogde locatie, en – verfrissend – er zal gezocht worden naar alternatieven zoals de verschillende kerken die in Zaanstad in de verdrukking komen.

De Zaanstreek is geen onbekende voor de programmamakers: eerder verbaasde Kees zich over de gang van zaken rond de Toermalijn in Wormerveer.

De uitzending is altijd op maandagavond 20:30 uur, maar wanneer ‘onze’ episode aan de beurt is, durven we nog niet te zeggen.

Update van Kultuurklutser:
Inmiddels is ons meegedeeld dat de uitzending op 21 mei (dus nog vóór het referendum) om 21:30 op SBS 6 is. Zet het in je agenda!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.